MALATYA TANITIM GÜNLERİ 01-05 KASIM 2017 TARİHLERİ ARASINDA İSTANBUL' DA

MADEF Malatya Dernekler Federasyonu, Malatya Valiliği, Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen İstanbul Malatya Günleri 1 Kasım Çarşamba günü İstanbul Yenikapı Sahil Etkinlik Alanında kapılarını açıyor.
Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, İstanbul’da yapılacak olan “Malatya Tanıtım Günleri” programında ilçe için bir stant açacaklarını bildirdi.
Başkan Kızıldaş, yaptığı açıklamada, 1-5 Kasım tarihleri arasında İstanbul Yenikapı Sahil Etkinlik alanında düzenlenecek Malatya Tanıtım Günlerine Arguvan’ın da katılacağını ifade etti.

Açılacak stantta, Arguvan’ın ekonomik, sosyal ve kültürel değerlerinin tanıtılacağını belirten Kızıldaş, “Arguvan’ı İstanbul’da en iyi şekilde tanıtacağız. 4 gün sürecek program için hazırlıklar yaptık. Arguvan tanıtım standı açılma hazırlık çalışmaları, Belediyemiz ve Arguvan ve Köyleri Eğitim Kültür Vakfı, Arguvan Dernekleri tarafından elbirliği ile hazırlandı” dedi.
Kızıldaş, Tanıtım Günlerinde Arguvan Türküleri gecesi düzenleyeceklerini, yerel sanatçıların Arguvan türkülerini seslendireceğini dile getirirken, İstanbul’da yaşayan Arguvanlı ve Malatyalı hemşerilerimizi İstanbul Malatya Günlerinde açılacak olan Arguvan Standına davet etti.
1– 5 Kasım tarihleri arasında İstanbul Yenikapı Miting Alanında gerçekleştirilecek olan İstanbul Malatya Günleri açılışı ise 2 Kasım perşembe günü saat 15.00’da yapılacak.

Previous 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BURS VERENLERLE KAHVALTIDA BULUŞTUK.