DERNEKLER İLE ORTAK TOPLANTI 25.06.2014 TARİHİNDE VAKIF MERKEZİNDE YAPILDI

11.Uluslararası Arguvan Türkü festivali kapsamında, Vakfımızın çağrısı üzerine Arguvan Köy Dernekleri yoğun katılım ile  25.06.2014 tarihinde  vakıf merkezinde toplandı.
Toplantının Açılış konuşmasını yapan Vakıf Başkanı Hasan Aydın,  11.sini düzenleyeceğimiz türkü festivali hakkındaki gelişmeleri ve yapılan görüşmeleri toplantıda bulunanlara aktardıktan sonra Köy Dernekleri düşünce ve temennilerini iletti.
Vakıf Yönetimi ve Köy Dernekleri yapılan toplantı neticesinde ; sahne , ulaşım, konaklama, yemek, protokol, güvenlik ve basın komisyonlarını oluşturdu.
Bellikler Köyü Dernek Başkanı Mehmet Ali Parlak’a toplantıda ikram edilmek üzere getirdiği yöresel yemeğimiz kömbeden dolayı teşekkür ediyoruz.
Son olarak Vakıf Başkanımız, Hasan Aydın katılımcılara bu yoğun ilgilerinden dolayı teşekkür etti ve toplantıyı bitirdi.

Previous ARGUVAN GENÇLİĞİ PİKNİKTE BULUŞUYOR