ALMANYA ARGUVANLILAR DERNEĞİNİN ÖĞRENCİ BURSLARI İLE İLGİLİ KARARI

Almanya Arguvanlılar Derneği Yönetim Kurulu; Üniversite’de  öğrenim gören Arguvanlı  öğrencilere vermiş oldukları bursu, bu öğretim yılından başlamak kaydıyla Arguvan Vakfı üzerinden verme kararı almışlardır. Bu kararlarında öğrencilerin durumlarının takibi. bursların doğru öğrencilere verilmesi  ve aynı zamanda Arguvanlı kurumlar arasında işbirliği sağlamanın birlikte hareket etmenin fayda ve yararlarına inandıklarının etkili olduğunu vurguladılar. Bizler Arguvan Vakfı Yönetim Kurulu olarak Almanya Arguvanlılar Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hüseyin Akın ve Yönetim Kurulu Üyelerinin bu duyarlı ve örnek davranışlarından dolayı kutluyor, yeni etkinlik ve çalışmalarda birlikte olayı umuyoruz.
Arguvan Vakfı Yönetim Kurulu
Previous VAKIF BAŞKANIMIZ MEHMET KIZILDAŞ ''TRT TÜRKÜ KANALI'' NDA PROGRAM KONUĞU OLACAKTIR