VAKIF BAŞKANIMIZ HASAN AYDIN'IN FESTİVAL İLE İLGİLİ TEŞEKKÜR YAZISI

Türkü Dostlarına Teşekkürler
11. Uluslararası Arguvan Türkü Festivali’ ni türkü severlerin , Arguvan’lıların çoşkulu katılımı ile gerçekleştirdik.
Festivalimize konuk olarak davet ettiğimiz;
Tüm Panelistlere ve yöneticilere,
Sokak gösterisi  yapan İzmir Yenikapı Tiyatrosu gençlerine,
Karikatür sergisi çalışması yapan Barolar Birliği sanatçısı dostlara,
Gözdağı Belgeseli  yapımcılarına,
Arguvan’a anlamlı duvar resimlerini hazırlayan yapan Malatya Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Yönetimi ve sanatçı çalışanlarına,
Kütüphaneye yer ayıran, panellerimizin yapılmasına kucak açan Abdal Musa Kültür Derneği Yönetimine,
Bu etkinliğimize çağrılı olan, olmayıp duyarak gelen tüm farklı sanatçılar,
Kurum, Parti,  Dernek, Vakıflara,
Sazlarıyla sözleriyle her akşamımıza ayrı bir güzellik ve coşku katan Konuk Sanatçı dostlarımıza ve sunucumuza,
Tüm Basın mensuplarına ve güvenlik birimlerine,
Bizi hiç yalnız bırakmayan Arguvan Kaymakamı’ na, Jandarma Komutanlığı’ na, Emniyet Amirliği’ ne ve çalışanlarına,
Tüm konuk ve diğer katılımcılara köy kahvaltısı veren Güngören(Kadabela) Köylülerine ve Muhtarlığına,
Mahalle(Köy) Muhtarları’na ,her festivalde olduğu gibi 11.Festivalde de bizi yalnız bırakmayan katılımını çoğaltan ve esirgemeyen çok değerli Arguvan coğrafyasının onurlu insanlarına,
Diğer yer yöre ve bölgelerden gelen Türkü dostlarına,
Etkinliğin yapılmasında maddi destek sunan tüm dostlarımıza,
Maddi ve Manevi desteğini esirgemeyen Arguvan ve Köy Dernekleri yönetimlerine, Emeği geçen tüm dostlara,
Ortak Etkinliğimizin Arguvan ayağındaki yerel tüm hazırlıkları yapan Arguvan Belediye Başkanlığı’ na ve tüm çalışanlarına,
Farklılıkları zenginliğimiz olarak gören ötekileştirmeyi reddeden ve tüm etkinlik süresince hiçbir olumsuzluğa  meydan vermeyen konuklarımıza hizmette kusur etmeyen esnaf  ve duyarlılık gösteren tüm yürekleri insan sevgisi ile dolu Arguvan Halkına teşekkür ediyor  ve 12.Uluslararası Arguvan Türkü Festivalinde buluşmak üzere saygılar sunuyorum.

ARGUVAN VE KÖYLERİ EĞİTİM KÜLTÜR VAKFI

BAŞKANI

HASAN AYDIN

Previous YAZAR ŞEYHMUS DİKEN'İN ARGUVAN İZLENİMLERİ BİANET BAĞIMSIZ İLETİŞİM AĞINDA YAYINLANDI