3 KASIM PAZAR GÜNÜ KADIKÖY'DE ''EŞİT YURTTAŞLIK'' MİTİNGİNE KATILIYORUZ

Hükümet tarafından açıklanan demokratikleşme paketinden Alevi inancına yönelik somut bir sonuç çıkmaması ve CNN Türk televizyon kanalında hükümete mensup bir milletvekilinin Alevilere ait inanç merkezlerine yönelik asılsız iddialarda bulunması Alevi kurumlarını harekete geçirdi.
Bu nedenle 3 Kasım 2013 Pazar günü Kadıköy meydanında düzenlenecek mitinge Köy Derneklerimiz ve Vakfımız beraber katılacaklardır. Pazar günü saat 11.30’da Kadıköy Natilüs alışveriş merkezi önünde bir araya  gelip, miting alanına buradan yürüyüşe geçilecektir.

Previous VAKIF YÖNETİMİ, KÖY DERNEK YÖNETİMLERİ İLE TOPLANDI