KÖY DERNEK YÖNETİMLERİ İLE KAHVALTI'DA BİRARAYA GELDİK

09.12.2012 Pazar günü Bostancı sporium tesislerinde İstanbul’da bulunan Arguvan Köy Dernek Başkanları, Misafir olarak katılan Dernek Başkanları ve Eşleri ile kahvaltıda biraraya geldik.
Vakıf Başkanımız Mehmet Kızıldaş yaptığı konuşmada katılım için konuklara teşekkür ettikten sonra  İstanbulda Arguvanlı Sivil toplum Örgütlerinin ; Arguvanı, İstanbulda yaşadığımız bölgeleri ve Tüm Türkiye’de İnsanları ilgilendiren toplumsal olaylarda bir arada hareket etmelerinin bizlerin önemli bir güç olduğunu yönetenlere gösterdiğini belirterek Kurumlarımızın bu birlikteliği sürdürme kararlılığında olduğunu belirterek özellikle İstanbulda Hemşehrilik bazında yeni kurumların yaratılması yerine mevcut kurumların güçlenmesi için sahip olduğumuz enerjiyi kullanmamız gerektiğini ifade ederek katılımlarından dolayı tekrar konuklara teşekkür etti.
Devamında söz alan konuklar böyle bir kahvaltıda beraber olmaktan duydukları memnuniyeti ifade ederek Vakıf  Yönetim Kuruluna teşekkür ettiler.
Kahvaltımıza ayrıca misafir olan ;Anadolu  Yakası Malatyalılar Dernek Başkanı Fuat Çatak, Arapgir Çakırsu Dernek Başkanı Kasım Bektaş, Karder Dernek Başkanı Cafer Çağırtekinci, Hekimhan Kozdere Köyü Dernek Başkanı Cem Çetin, Hekimhan Uzunhasan Köyü Dernek Başkanı Celal Özbey ‘e , Köy Dernek Başkanlarına, Eşlerine ve Konukarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Previous ALİ RIZA UĞURLU'DAN 'MALATYA VE YÖRE İNSANINA SUS PUSLU BİR YAŞAM'