ANKARA ARGUVANLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİNİN MÜLKİYETİNİ ALDIĞI DERNEK MERKEZİNİN AÇILIŞI 11 MART 2012 TARİHİNDE YAPILACAKTIR.

Ankara’daki Arguvanlılar; kültürlerini unutmamak, sevinç ve hüzünlerini paylaşmak, birbirleriyle yardımlaşmak, yörelerine hizmek ve yardım etmek, birarada olmanın verdiği güç ile metropolde uğrayacakları haksızlıklara karşı durabilmek için örğütlenip 1992 yılında ‘Ankara Arguvanlılar Derneği’ni kurdular. Bu güne kadar örgütlülük anlamında başarılı işlere imza atan Başkan Asım Aydoğdu ve Yönetimi, Ankaradaki hemşehrilerimizin katkıları ile derneklerine yer alarak çok önemli bir iş başarmışlardır. Zira kira gideri, dernekler için önemli bir maliyet teşkil etmektedir.

Büyük özveri ile alınan ve dekorasyonu yapılan Dernek Merkezinin, 11 Mart Pazar günü saat 13.00 de  Fevzi Çakmak 1 Sok.No:8/45 Kızılay adresinde açılışı ve Dünya Emekçi Kadınlar günü etkinliği yapılacaktır.

Ankara Arguvanlılar Derneği Başkanı Asım Aydoğdu ve Yönetim Kurulu üyelerini kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Previous ÇAVUŞ KÖYÜ DERNEĞİ, ARGUVANLI DEMOKRATİK KİTLE ÖRĞÜTLERİNİ KAHVALTIDA BULUŞTURDU