Site Loader
İçerenköy Mah. Ertaç Sok. No: 8/5
0
Bu bir davettir. Söze ‘’ben’’ değil, ‘’biz’’ diye başlamayı sevenlere. Yardımlaşmayı paylaşmanın önkoşulu sayanlara, Hiç tanımadığı, yüzünü bile görmediği başkaları için yüreğini açık tutanlara, Yarının eşitlik, kardeşlik ve özgürlük dünyasına yolculuğu hala sürdürenlere, Bu yolculuğun harcını DOSTLUK’ la karmak, Türküsünü YARDIMLAŞMA’ yla yakmak isteyenlere . . . Her yıl düzenlediğimiz “Dostluk ve Dayanışma Gecemiz” bu yıl 27 Ekim 2018  cumartesi günü Salon Vals’de yapılacaktır. Gecemizin asıl amacı eğitim burslarını devam ettirmek ve arttırmak olacaktır.Eğitimin bir ülkenin geleceği olduğunu ve eğitime önem veren toplumların her alanda ilerlediğini görüyoruz. Bunun için duyarlı dostlarımızın desteğine ihtiyacımız var.Tüm duyarlı hemşehrilerimizi ve dostlarımızı,başarılı,demokrat,ihtiyacı olan üniversiteli gençlerimizi desteklemeye çağırıyoruz.   Yer:SALON VALS Tarih:27 Ekim 2018 Saat:19:00-24:00 Adres:Atakent Mahallesi  Reşit Paşa cad.No:18. 34760 Ümraniye/İSTANBUL TEL:(216) 461 07 31 Fax:(216) 461 11 10

Post Author: admin