10. Yıl Kültür Sanat etkinliğimizi TSKM ‘ de velilerimizin katılımı ile gerçekleştirdik. Açılış konuşmasını yapan öğrencimiz Niltuğ Şele Vakıf Başkanı Sayın Hasan Aydın’ı konuşmasını yapmak üzere sahneye davet etti.Aydın konuşmasında ; ”10.yıl sevincimiz paylaşmaya gelen tüm dostlar hoş geldiniz . Geleceğin Fazıl Say’ları yetişiyor. Umuyorum ki bu sıralardan da benzer müzisyenler çıkacaktır. Hepinize saygılar sunuyor iyi seyirler diliyorum ” diyerek konuşmasını bitirdi. Öğrencilerimiz Alya Divani , Nehir Ateşoğlu, Doğa Naz Sancak, Nil Uzun , Eda Zeynep Rüzgar, Beren Yavuz, Öykü Tokman, Mete Aytış, Ilgın Kılıç ve Barkın Demren piyano dinletinden sonra sahneyi Grup Abajur aldı.  Back to black, Hit The road jack, I will survive eserlerini seslendiren grup salonda neşeli dakikalar yaşattı. Gruba hediyesini Maltepe Belediyesi Tıp Merkezi Hastane Müdürü Sayın Vahap Dinçer verdi.  Grup Abajur’ dan sonra sahneye öğrencilerimiz Ece Topaloğlu, Ece Naz Aksoy, Ataberk Aksoy, Emir Volga, Berin Demren piyano dinletisini sundu. ve sahneyi THM sanatçısı Hasan Karayol aldı. Karayol’ a Bağlama’da Eren Çalışkan , Nefesli’ de Mehmet Sarıaltun , Bendir’ de Can Demir Aksoy eşlik etti. Sahnede beş eser seslendiren Karayol ‘ u konuklarımız keyifle dinledi. Karayol ‘ a hediyesini Vakıf Başkanı Sayın Hasan Aydın verdi . Karayol’ dan sonra öğrencilerimiz Eda Zeynep Rüzgar ,  Niltuğ Şele ve Haluk aytış ‘ ın dinletisi ile program sona erdi.

Tüm öğrencilerimiz sahneye davet edildi. Öğrencilerimizin katılım belgelerini ve hediyelerini Piyano öğretmenimiz Sayın Gülin Bayraktar verdi.10. Yıl kültür sanat etkinliğimizin anısına öğretmenimiz Sayın Gülin Bayraktar’ a plaketini Vakıf Başkanı Sayın Hasan Aydın sahnede takdim etti.

Öğretmenimiz Gülin Bayraktar’ a şahsında tüm öğrencilerimize ve velilerimize, Grup Abajur’ a , Hasan Karayol’ a ve ekibine , Vakıf Yönetim Kuruluna , katılan dernek başkanlarımıza , salonu bize tahsis eden Maltepe Belediye Başkanı Sayın Ali Kılıç’a tüm dostlara teşekkür ederiz.

Genel