Site Loader
İçerenköy Mah. Ertaç Sok. No: 8/5
0
SEVMİYORSUN  MUHAMMED’İ // Şam’’dan Şark tan, ne istedin Seni  hele, yolsuz  seni Sende, timsah ruhumu var Seni  gidi,  çapsız  seni Maviye’ce,  sıloganın İzini sürdün, Mervan’ın Rezili oldun, dünyanın Hele seni, kansız seni Sevmiyorsun, Muhammedi Düşman seçtin, ehlibeyti Yezitten  de, yezit  seni Seni  hele, soysuz  seni Başa geldin, bin bir bela Haykırırsın, sağa sola Havale ettim, Allah’a Seni derim, donsuz seni Emperyalizm’in uşağı Sömürenin, yavışağı Tüm dünya’nın, bulaşığı Seni gidi,  arsız  seni Soy sülalen, zengin oldu Kursağına, haram doldu Gülenin, gül yüzü soldu Hele zalim, hırsız seni Ettiğin, yanına kalmaz Zalim azar, amma ovmaz Mezarını, kimse kazmaz Hele  seni, yüzsüz seni Barış günü, savaş dedin Ara bozdun, ortam gerdin Yolcuyu, yoldan çevirdin Seni  hele,  tatsız  seni Ali Rıza’m, az mı dedim Bildiklerimden, ekledim Bin belayı, senle gördüm Seni hele, kulpsuz seni Saygılarımla.

Post Author: admin